You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär med barn & ungdomar i Vietnam

Översikt
Projektöverblick
  • Placeringsort: Hanoi
  • Projekttyper: Daghem och center för barn med särskilda behov
  • Ålder på barnen: 0-15
  • Din roll: Assisterar ordinarie personal med lekar, grundläggande undervisning och allmän hjälp
  • Boende: Värdfamilj, boende på placering eller volontärhus med andra volontärer
  • Vad är inkluderat i priset?Mat, boende, tranfers, försäkring, personlig websida, introduktion på plats, stöd 24 timmar om dygnet, sociala aktiviteter
  • Vad är inte inkluderat i priset? Flygbiljetter, visum, fickpengar
  • Hur länge är du här? Från två veckor
  • Startdatum: När du vill, flexibelt!

Projects Abroad arbetar tillsammans med daghem i Hanoi och du tillsammans med andra volontärer kan göra en skillnad för ett stort antal underprivilegierade barn. Oavsett i vilket barn och ungdomsprojekt du arbetar inom som volontär måste du vara redo för att ta dig an en utmaning. Många av barnen på de daghem som vi jobbar med har haft mycket svåra liv och är ofta i stort behov att uppmärksamhet från människor som bryr sig.

Vissa barn behöver särskild tillsyn på grund av hälsoproblem eller handikapp. I Vietnam kan du som volontär till exempel komma i kontakt med barn som blivit drabbade av HIV/AIDS. Din uppgift som volontär att hjälpa dessa barn att få ett så bra liv som möjligt på alla sätt som är möjliga.

Professional volunteer plays with children with blocks in a care center in Vietnam

Arbetet med barn och ungdomar är ofta mycket varierande, det kan innebära praktisk barnomsorg som att tvätta och klä barnen eller spela spel, lekar, sporter och hjälpa de äldre barnen med läxorna. Du kanske vill ta en grupp ut på en kort utflykt, Projects Abroad kommer att stödja dig på alla sätt vi kan och vi uppmuntrar våra volontärers egna initiativ.

Många barn behöver hjälp med den grundläggande utbildningen. Volontärer på dessa placeringar hjälper till med interaktiva aktiviteter som stimulerar barnens utveckling och uppväxt. Den lokala personalen uppskattar en flexibel attityd och en entusiasm att hjälpa till där det behövs hos våra volontärer.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Vietnam Care Management Plan.

Vietnam Care Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲