You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta eller praktisera som sjuksköterska i Vietnam

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Hanoi
  • Placering? Sjukhus
  • Min roll? Arbeta tillsammans med sjukhusanställda på olika avdelningar vid sjuhuset
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer works in a hospital on the Nursing project in Vietnam

Behöver du arbetserfarenhet som sjuksköterska och vill samtidigt uppleva en av Asiens vackra pärlor? Då passar vårt sjuksköterskeprojekt i Vietnam utmärkt för dig! Som volontär arbetar du vid ett sjukhus i Hanoi där du får en bra inblick i hur behandlingar och uppföljning fungerar här i jämförelse med hemma i Sverige.

Du bör vara förberedd på att arbeta i en miljö med högt tempo och du kan få hjälpa till på olika avdelningar som neurologi, pediatrik och urologi. De här avdelningarna är välutrustade och håller nästan samma standard som sjukhus i väst.

Din roll som volontärarbetande sjuksköterska i Vietnam

Som volontär vid detta projektet kommer du att hjälpa till med förberedelse av medicinsk utrustning för operationer, överföring av patienter till och från operationssalen, observation och kontroll av patienter efter operation.

Genom att visa initiativförmåga och bygga goda relationer med dina medarbetare får du ut mesta möjliga av din vistelse vid projektet.

Boende och fritid

Under din vistelse vid sjuksköterskeprojektet i Vietnam bor du antingen tillsammans med andra Projects Abroad volontärer eller hos en värdfamilj. På fritiden finns det massor av saker att göra och uppleva i och kring Hanoi tillsammans med din nyfunna Projects Abroad familj.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan.

Det ges möjlighet att delta vid detta projektet i två eller tre veckor om du inte har möjlighet att volontärarbeta en längre tid. Du bör dock vara medveten om att antalet avdelningar du har möjlighet att arbeta vid blir begränsat, och att som volontär får du ut mer, och har möjlighet att göra en större insats om du stannar en längre tid.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲