You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vololontärarbeta eller praktisera som sjukgymnast i Vietnam

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Hanoi
  • Placering? Rehabiliteringscenter
  • Min roll? Observera och assistera lokal skjukvårdspersonal
  • Boende? Värdfamilj, bostad vid placeringen, gästhus eller delade lägenheter
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

I Vietnam råder det stor brist på utbildade sjukgymnaster och vårdutbudet är otroligt begränsat. Om du har minst ett års relevant utbildning i bagaget kan du göra en viktigt insats och bidra med värdefull hjälp till personal och patienter vid specialkliniker och vårdcenter.

Som volontär arbetar du tillsammans med lokal personal och oavsett din kompetens kan du efterhand komma att tilldelas egna grupper av patienter att jobba med. Personalen på plats kommer säkerligen också vara ivrig att utbyta erfarenheter och kompetens med dig.

Vad är din roll som volontär vid sjukgymnastikprojektet i Vietnam?

Volontär ger ung patient sjukgymnastikbehandling vid projekt i Vietnam

Som volontär vid detta projektet arbetar du vid många olika placeringar i Vietnam. Möjlighet finns att jobba vid ett sjukhus i Hanoi som specialiserar sig på barn med cerebral pares, eller vuxna med ryggradsproblem, förlamning och liknande tillstånd. Du kan även arbeta vid ett rehabiliteringscenter som erbjuder hjälp till barn och vuxna med funktionshinder.

Oavsett vilken av placeringarna du väljer att volontärarbeta vid kan du resa hem övertygad om att du har gjort en värdefull insats för projektet och patienterna du vårdat. Projektet ger dig även en unik chans att få erfarenhet som du inte kan få i västvärlden.

Boende och fritid

Volontärer vid sjukgymnastikprojektet i Vietnam bor antingen hos någon av våra lokala värdfamiljer, vid själva projektet, i ett gästhus, eller i delat boende tillsammans med andra volontärer. Var du än bor kommer du att ha möjlighet att utforska dina omgivningar med nyfunna vänner från hela världen.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲