You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär med barn i Togo

Översikt

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

  • Var? Lomé, Togo
  • Placering? Daghem
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Lomé är Togos största stad och landets huvudstad. Det är här du kommer att jobba om du väljer att delta som ungdomsvolontär i Togo.

Teen volunteer plays on the playground with class of children on the Care & Community project in Togo

Om du tycker om barn, och gillar praktiskt arbete, då kommer det här projektet att passa utmärkt för dig. På förmiddagarna jobbar du tillsammans med de andra volontärerna på ett daghem. Här kommer du i huvudsak att hjälpa till med aktiviteter som fokuserar på inlärning, men också aktivera barnen med lekar och spel. Du får dessutom vara med och ta hand om uppgifter som att mata, och sköta om barnen.

Under eftermiddagarna är det mer praktiska arbetsuppgifter som gäller. Det kan handla om renovering och modernisering av an lokal skola; fräscha färger och nya golv ger direkt en trevligare och säkrare miljö för både barn och personal.

Som volontär i Togo bor du hos en av våra värdfamiljer där du får en genuin upplevelse av den togolesiska kulturen. Projects Abroads lokala personal finns dock alltid tillgänglig om du skulle behöva råd eller stöd.

Det kommer även att ges möjlighet att spela djembe-trummor, se hur lokalt hantverk produceras eller få en introduktion till det lokala språket Ewe under din vistelse i Togo.

Helgen spenderar du tillsammans med de andra volontärerna på en utflykt till Kpalimé, en bergsby omgiven av kakaoplantager. Här får du uppleva ett fantastiskt naturlandskap, besöka vackra vattenfall och se mer av den traditionella kulturen.

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲