You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lär dig franska i Togo med Projects Abroad

Översikt

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Även om Togo blev självständigt från Frankrike 1960, så är franska fortfarande det officiella språket i detta västafrikanska land. Flera stamspråk pratas över hela landet, ewe är det största som används i Lomé vid sidan av franska.

Local people during a festival in Togo

Franska kommer vara ditt huvudspråk när du kommunicerar med togoleserna under din volontärresa i Togo. Att ha lite baskunskaper i franska är därför nödvändigt. Om du känner att din franska behöver förbättras innan du startar ett projekt så är en tvåveckors eller fyraveckors intensivkurs i franska ett bra alternativ. Vi har också ett stort utbud av andra volontärprojekt och praktikplatser i Togo där dina nya språkkunskaper kan utvecklas vidare.

På franskakursen i Togo kommer du få 15 timmars privatundervisning med en kvalificerad lärare i veckan. Varje lektion kommer vara skräddarsydd efter just dina behov. Efter att lektionen är slut för dagen kommer du ha mycket tid att träna dina nya kunskaper med den lokala familj som du bor hos.

Lomé är också hem för ett levande franskt kulturellt center som visar fransktalande film och ofta är det livespelningar med franska band.

Du kan också välja att studera franska parallellt med ditt volontärarbete i Togo. Våra 14-timmars eller 30-timmars franskakurser kan man göra parallellt med sitt volontärarbete för att förbättra sina franskakunskaper. Om du planerar att volontärarbeta i 12 veckor eller mer, kan du också läsa en 60-timmars franskakurs parallellt med ditt volontärarbete.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲