You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

När du anländer till Togo

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Togo

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Projects Abroad staff member outside of the local office in Lome, Togo

Vi rekommenderar att du flyger till huvudstaden Lomé, där du möts utav en av våra lokala medarbetare från Projects Abroad – håll utkik efter skylten med vår logo i ankomsthallen. Du blir sedan skjutsad till din värdfamilj där du får möjlighet att tvätta av dig resdammet, och slappna av.

Våra värdfamiljer är medelklass enligt lokal standard, och vi försäkrar oss alltid om att våra krav på renlighet, säkerhet, och tillgång till rent dricksvatten, uppfylls.

Introduktion & Rundtur

Beroende på när du anländer till Lomé så får du en introduktion och rundtur antingen samma eftermiddag, eller dagen efter. Vi hämtar upp dig hos din värdfamilj och tar dig på en tur runt Lomé. Du får se var vårt kontor ligger, var växlingskontor, post, och internetkaféer ligger, och andra ställen som kan vara bra ha koll på. Ta chansen under rundturen att ställa frågor om det är något du undrar över.

A Togolese woman sells vegetables at her market stall

Nästa morgon hämtar vi upp dig hos din värdfamilj och visar dig hur du tar dig till din projektplacering. De flesta placeringarna ligger på gångavstånd, men är det för långt att gå behöver du ta en moto-taxi. Projects Abroad står för alla arbetsrelaterade transportkostnader under din vistelse vid projektet

När det är dags att resa hem igen så ordnar vi med transport till flygplatsen. 

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲