You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Togo

Översikt

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Map of Volunteer Placement in Lome, Togo Volunteer Togo

Som volontär i Togo har du mycket att se fram emot. Det lilla västafrikanska landet väver samman fransk och afrikansk kultur och här finner du sagolika stränder, tät djungel och inte mindre än sex olika klimatzoner. Även om Togo blev självständigt redan 1960 finns det fortfarande tydliga influenser av fransk kultur och franska fortsätter än idag att vara landets officiella språk.

Female volunteer helping a child to read in Togo

Projects Abroads volontärresor till Togo går till Lomé, Togos huvudstad. Det finns ett stort utbud av sevärdheter och platser att utforska i Lomé, inklusive många restauranger med rykte om sig att vara de bästa i Västafrika. Volontärer i Togo bor hos värdfamiljer i Lomé, kända för sin generositet och gästvänlighet.

Att resa runt i Togo är billigt och lätt. Du kan färdas med lokalbussar eller i en delad taxi. I söder kan du besöka tropiska laguner och sjöar. I norr finner du vattenfall, kullar och kaffeplantage. Du som är på jakt efter volontärarbete i Västafrika kan också besöka Nationalparken Forêt de Fazao, som innehåller mängder med olika växt- och djurarter och erbjuder besökare underbara vandringsleder, berg och skogar som du inte finner någon annanstans i Västafrika.

För dig som söker volontärarbete i Västafrika är Togo en bra startpunkt för att fortsätta utforska de angränsande länderna i Västafrika. Detta oavsett om du är intresserad av fascinerande voodoo i Benin eller vill fortsätta västerut längs med kusten till Ghanas vackra stränder och spöklika slavfort. Att vara volontär i Togo ger dig minnen för livet och våra volontärresor dit gör skillnad!

Projekt tillgängliga i Togo

Ungdomsvolontär i Togo

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲