You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

När du anländer till Thailand

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Thailand

A group picture of volunteers in Thailand

De flesta av våra volontärer flyger till Bangkok, för att sedan byta flyga och resa vidare till Krabi, Det kan vara värt att kontrollera om du behöver hämta ut ditt bagage i Bangkok, eller om det är incheckat hela vägen till Krabi.

När du kliver av flyget efter att ha landat i Krabi kommer du att mötas utav en av våra medarbetare från Projects Abroad; håll utkik efter skylten med vårt namn och logo.

En del väljer att resa landvägen till Krabi, särskilt om de reser runt i Thailand innan projektet. Detta är inga som helst problem, vi ser till att du kontaktas av en av våra lokalt anställda som möter dig antingen på ett vandrarhem eller liknande, eller på busstationen i Krabi.

Var uppmärksam på att om du väljer att flyga till Phuket istället för Krabi, så tillkommer en extra kostnad för att täcka transporten där emellan.

Introduktion & Rundtur

Thai woman ties her baby to her back with traditional fabric

Från flygplatsen följer vi med dig till ditt boende. Om du skall arbeta vid Natur- och Miljöprojektet kommer du att bo på vandrarhem i Ao Nang, tillsammans med andra volontärer. Volontärer vid övriga projekt bor hos lokala värdfamiljer. Skall du arbeta i Phuket eller Surat Thani, övernattar du vanligtvis i Krabi innan du, tillsammans med en av våra medarbetare, reser vidare till ditt boende.

När du kommit till rätta i ditt boende är det dags för en rundtur av dina nya omgivningar. Det är för oss att du bekantar dig med närområdet så att du känner dig bekväm och trygg. Vi visar vart ställen som post, växlingskontor, och internetkaféer ligger; ta chansen att få svar på alla dina frågor under den här rundturen.

Du får även sällskap till din projektplacering så att du vet precis hur du tar dig dit och hem igen.

Projects Abroad står för alla arbetsrelaterade transportkostnader under din vistelse vid projektet.

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲