You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Thailand

Översikt

Map of volunteer placement in Krabi, Thailand Volunteer Thailand

Som volontär i Thailand har du möjlighet att ge tillbaka till det land där du kanske varit på semester. Dessutom får du som volontär i Thailand möjlighet att vara med om upplevelser som är svåra att få som turist.

Thai children at a Care project.

Thailand är ett av de mest populära turistmålen i världen och inget annat är väl egentligen att vänta med tanke på dess många möjligheter. Men vill du se det riktiga Thailand räcker inte en charterresa till en semesteranläggning vid kusten.

Som volontär i Thailand får du upptäcka Thailands sanna kultur, traditioner, människor och sedvänjor. Thailändare är väldigt drivande och välkomnande och maten är en explosion för dina smaklökar.

Projects Abroad är baserade i provinsen Krabi. Vårt kontor och våra volontärarbeten ligger en bit inåt landet en bit bort från turistanläggningarna i staden Krabi. Vårt natur & miljöprojekt (dykning) utgår från stranden i Ao Nang.

På fritiden har du chansen att besöka magnifika tempel, lugna stränder, forntida ruiner och allt annat Thailand erbjuder. Det finns alltid något nytt att upptäcka, bufflar som plöjer risfält, vattenkrig vid thailändska nyåret eller myllrande marknader.

Vill du ha en aktiv och meningsfull semester i Thailand bör du definitivt överväga att bli volontär!

Projekt tillgängliga i Thailand

Ungdomsvolontär i Thailand

Vuxenspecial i Thailand

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲