You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Tanzania

Översikt

Karta av Projects Abroad Tanzanias volontärplaceringar i Tanzania Volontär i Tanzania - Masajkrigare


Hem åt Afrikas högsta berg Kilimanjaro, nationalparken Serengeti där du kan se "the big 5", och fantastiska stränder - att vara volontär i Tanzania är något som måste upplevas.

Volontärarbete i Tanzania ger dig möjlighet att uppleva detta fantastiska östafrikanska land samtidigt som du gör en insats för behövande människor.

Tanzania blev självständigt 1964 efter att ha varit under brittiskt styre sedan första världskriget. Och landets kultur är en spännande mix av kolonialarv, uråldriga traditioner och moderna influenser. Även om landet är ett av de minst utvecklade i världen bidrar en nuvarande politisk stabiliteten till att landets utsikter för en positiv utveckling är mycket goda.
Fattigdomen i landet är dock fortfarande utbredd och behovet av hjälp är stort.

Unga pojkar vid en volontärplacering i Tanzania med Projects Abroad

Projects Abroads volontärresor går till Arusha och Moshi i norra Tanzania. Arusha ligger vid foten av vulkanen Meru - en imponerande siluett över stadens skyline och en populär destination för safari. 

Färgrika Tanzania bjuder på mycket underhållning och spännande aktiviteter när du inte volontärarbetar. Arusha med sin färgsprakande marknad och lugna atmosfär, Serengeti och Arushas nationalparker, Zanzibars kritvita sandstränder – eller snöklädda Kilimanjaro. Som volontär i Tanzania är det bara din fantasi som sätter gränser.

När du är volontär i Tanzania har du alltid tillgång till Projects Abroads lokala personal som hjälper dig med att du kan tänkas behöva och besöker dig regelbundet i värdfamiljen och på arbetet.

 

Projekt tillgängliga i Tanzania

Ungdomsvolontär i Tanzania

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲