You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Kapstaden över jul

Översikt
[customContent:projectoverview]
  • (2 veckor) Söndag 16 december 2018 - Lördag 29 december 2018

En grupp volontärer och barn på stranden i Kapstaden

En volontärresa till Kapstaden över jul ger dig chansen att arbeta med barn och ungdomar från underutvecklade områden. Då det är högsommar i Kapstaden i december organiserar du tillsammans med andra volontärer olika sommaraktiviteter för dem.

Projektet är baserat i förorten Muizenberg som ligger längs havet, så många av aktiviteterna hålls på stranden. Det kan handla om olika sporter till exempel fotboll, rugby, eller surfing. Har du något särskilt intresse så är det alltid välkommet att ta egna initiativ.

Alla volontärer hjälper även till med andra praktiska sysslor såsom att förbereda lunch, hjälpa till med att organisera picnics, och med andra saker som behövs göras.

Du kommer att bo hos en av våra fantastiska värdfamiljer som ser till att du känner dig som hemma från dag ett. Att bo med lokalbefolkning ger dig möjlighet att verkligen lära känna kulturen på riktigt!

Det kommer förstås också att finnas tid till att njuta av allt annat som Kapstaden har att bjuda på, med otrolig natur från Table Mountain till pingvinerna på Boulders Beach, eller varför inte utforska den legendariska Garden Route som sträcker ut sig längs kusten, de här två veckorna kommer garanterat att bli de bästa i ditt liv!

 

[:customContent] [customContent:projectdetails]

Care and Community South Africa

[:customContent]

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲