You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär Mänskliga Rättigheter i Sydafrika

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019

  • Var? Kapstaden
  • Placering? Projects Abroads kontor för mänskliga rättigheter
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Teen volunteers on the Law & Human Rights project in South Africa sit for a meeting with staff

Om du är ung, engagerad och funderar på att arbeta med mänskliga rättigheter så är denna volontärresa till Sydafrika för dig!

Du bor i en lokal värdfamilj i ett lugnt och säkert område och får vara med om en massa olika upplevelser och lär dig om Sydafrikas och Kapstadens historia. Du arbetar sida vid sida med människor som bor i sk "townships", fattigare kåkstäder till Kapstaden och lär dig om deras vardag där fattigdom, rasism och kriminalitet dagligen måste övervinnas.

När du besöker dessa områden får du också möjlighet att träffa några verkliga vardagshjältar som har övervunnit sina egna problem och nu hjälper andra, det kan handla om att erbjuda säkra bostäder för våldsutsatta kvinnor och barn, vårdcentraler för barn eller yrkesskolor för att folk ska kunna försörja sig.

De individer du möter kommer att få dig att förstå utbredningen av de sociala problemen och ge dig idéer om hur de kan tacklas, det är det mänskliga rättigheter handlar om! Dessutom möter du yrkesverksamma personer inom olika yrken som bidrar till din förståelse av de utmaningar som finns och vad som görs för att försöka få bukt med dem inom ramen för mänsliga rättigheter.

Tid för avslappning finns också under de här två veckorna och du och de andra volontärerna kommer att få olika delar av det vackra Kapstaden och dess omgivningar! Oavsett var turen går under den lediga helgen så kan du vara säker på att de här två veckorna kommer att vara betydelsefulla i ditt liv!

Volontärresan för ungdomsvolontärer till Sydafrika är trygg, säker och meningsfull. Vi har alltid egen personal på plats som säkerställer din trygghet.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲