You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Sydafrika

Översikt

Map of volunteer project placement in Cape Town, South Africa with Projects Abroad Volunteer South Africa

För dig som vill bli volontär i Sydafrika har Projects Abroad många möjligheter. Under din tid som volontär i Sydafrika kommer du upptäcka att landet har ett storslaget landskap, ett överflöd av naturrikedomar och ett underbart klimat, vilket gör förutsättningarna för en lysande framtid goda för detta multikulturella land.

A Care placement receives a fresh coat of paint from volunteers in honor of Mandela Day.

Volunteer sitting on top of Lions Head Mountain while traveling in South Africa

De flesta av våra volontärresor till Sydafrika går till Kapstaden men också till vårt eget naturreservat, Wild at Tuli, över gränsen i Botswana. Vilken plats du än väljer kommer du bli varmt mottagen av din värdfamilj och snabbt finna din plats i samhället, då människorna kommer vara minst lika intresserad av dig som du är av dem och Sydafrikas kultur.

När din tid som volontär i Sydafrika är över kommer du ha möjlighet att fortsätta resa runt i detta mångskiftande land. Förutom att Sydafrika har några av de största reservaten för safariresor i världen, är denna region ett paradis för äventyrsresor, såsom dykning bland hajar, vattenskidor, vågsurfning. För dig som vill ta det lugnt och ta det lugnt i solen finns det ett gäng vackra stränder längs hela kusten.

Våra volontärresor är tillgängliga för alla som är intresserade att arbeta som volontär i Sydafrika. Vi har också ett stort utbud av praktikplatser för dig som söker arbetserfarenhet som knyter an till din utbildning.

När du är volontär i Sydafrika har du alltid tillgång till vår egen personal på plats 24/7.

Projekt tillgängliga i Sydafrika

UNGDOMSVOLONTÄR I SYDAFRIKA

Vinterspecial i sydafrika

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲