You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Omsorg och Samhälle på Sri Lanka– Sommarvolontär

Översikt

2
veckor på vinter
  • söndag 1 december 2019 - lördag 14 december 2019

  • Var? Negombo, Moratuwa, Panadura, Wadduwa, och Kalutara
  • Placering? Daghem, dagis, hem för barn med särskilda behov
  • Boende? Värdfamilj

Tre barn poserar utanför sitt dagis på Sri Lanka

Sri Lanka må vara känt för sitt vackra landskap, sina tropiska stränder, naturreservat och sin kulturella mångfald, men landet står även inför en mängd utmaningar, och fattigdom fortsätter vara verklighet för en stor del av befolkningen.

När du volontärarbetar på Sri Lanka vid ett strukturerat två-veckors projekt bidrar du till en positiv utveckling för lokala barn och ungdomar.

Som volontär spenderar du din tid på dagis och daghem där du hjälper till med den dagliga driften, assisterar lokal personalo och engagerar dig lekar, spel och andra aktiviteter.

Den här sortens volontärarbete kräver att du brinner för att arbeta med barn, och du uppmuntras att använda alla resurser som finns till förfogande för att se till så att dagarna är fulla av roliga saker, och att varje barn får den uppmärksamhet det behöver.

Under din vistelse som volontär på Sri Lanka bor du hos en av våra gästvänliga värdfamiljer vilket garanterat ger dig en unik kulturell upplevelse. För den genuina Sri Lanka upplevelsen kommer du också få besöka välkända monument såsom Sigiriya Rock Fortress, och utflykter till Kandy och Elefantparken.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲