You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vuxenspecial 50+ Undervisning i Peru

Översikt

Väntar på bekräftelse!

  • Var? Cusco
  • Placering? Lokala skolor
  • Krav? Du är 50+
  • Boende? Värdfamilj

Besök till Machu Picchu för äldre volontärer

Vid det här projektet hjälper du och din grupp till med engelskalektioner i Cusco, Peru. Ni undervisar elever i åldern 11-18 år i lokala skolor där resurserna är väldigt begränsade.

Cusco var huvudstad i det antika Inkariket, och är en av de mest besökta städerna i Peru. Turismen är en mycket viktig inkomstkälla och det är därför fördelaktigt att ha goda kunskaper i engelska för att förbättra chansen till arbetstillfällen på sikt.

Du följer en färdigställt läroplan, och vår lokala personal kommer att se till att du har gott om läromedel tillgängliga för att göra undervisningen mer kreativt och rolig för eleverna. Det är en bra idé att ta med material här hemifrån som du kan använda i klassrummet. Till exempel svenska vykort eller liknande.

Dina ansträngningar kommer inte bara att komma eleverna till godo. De lokala engelskalärarna är ofta intresserade av att förbättra sin engelska, så vi uppmuntrar volontärer att utbyta idéer och kunskaper med skolpersonalen.

Vår lokala personal arrangerar varje vecka workshops för volontärer vid undervisningsprojektet, och här kan du lära dig mer om Perus utbildningssystem och om skolan där du arbetar. Det är också möjligt att diskutera frågor som kommit up i ditt arbete, och utbyta erfarenheter.

Du och din grupp kommer att inhysas med lokala värdfamiljer under er tid i Peru, som kommer att ge dig en bra introduktion till den lokala kulturen. På helgerna kan du koppla av eller utforska landet ytterligare.

Vi rekommenderar definitivt ett besök till Machu Picchu!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲