You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Peru med barn

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21:e juli 2019 - lördag 3:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

  • Var? Cusco
  • Placering? Dagis och vårdhem
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

High School Special volunteer plays ball with children in a care center in Peru

Detta projektet kombinerar en rad olika aktiviteter som har som mål att förbättra förhållandena för lokalbefolkningen. Största delen av din tid spenderar du med praktiska uppgifter såsom renovationsarbeten, målning, tvätta, och arbeta vid dagis.

Projektet inkluderar även spanskaundervisning; att lära sig lite av det lokala språket är ofta nyckeln till att lära känna lokalbefolkningen och deras kultur. Resten av din tid vid projektet används antingen till arbete vid dagis, där du hjälper till med att arrangera lekdagar med barnen, eller till att arbeta vid ett äldreboende.

Du kommer att arbeta i Cusco, där du också bor hos en av våra gästfria värdfamiljer som ger dig en inblick i peruansk kultur och tradition.

Under helgen har du möjlighet att besöka otroliga Machu Pichu, landets mest berömda sevärdhet. Och du kommer att få uppleva atmosfären på en av de sprudlande, färgsprakande marknaderna i den Heliga Dalen.

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲