You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Natur & Miljö i Peru – Sommarvolontär 19+

Översikt

1
veckor på hösten
  • söndag 1 september 2019 - lördag 7 september 2019

  • Var? Amazonas, Peru
  • Placering? Naturreservatet Taricaya
  • Min roll? Assisstera vid forskningsarbete och drift av reservatet
  • Krav? Du är 19 år fyllda
  • Boende? Delade bungalows
  • Hur länge är jag där? I 2 veckor
  • När kan jag åka? söndag 18 juni 2017 – lördag 1 juli 2017

Group Projekt för 19+ i Peru

Volontärarbete på vår unika regnskogsprojekt i Taricaya i Peru garanterar ett unikt sommarlov! Tillsammans med volontärer från hela världen och duktiga medarbetare arbetar du för att bevara och beskydda amazonas regnskog.

Du arbetar i Taricaya Ecological Reserve and Research Center som ligger i Amazonas i Peru. Här utför du en mängd olika aktiviteter foksuserade på naturvård, och du kan se fram emot att lära dig något nytt varje dag.

Du kommer till exempel att arbeta med studier av den biologiska mångfalden där du följer det lokala djurlivet med allt ifrån däggdjur och reptiler, till amfibier, fjärilar och fåglar. Vi utför observationer med hjälp av kamerafällor och håller utkik från det högsta utsiktstornet i Sydamerika

Andra aktiviteter kan omfatta märkning av fåglar, spåra en grupp rehabiliterade spindelappor, underhåll av stigar, och odling av inhemska växtarter.

Räddningscentret i Taricaya utgör en stor del av det här projektet. Här bor många olika djur som ska utfodras och som i allmänhet kräver mycket uppmärksamhet. Du kommer att hjälpa till att förbereda mat, utfodra djuren, och underhålla deras inhägnader. Du kan också hjälpa till att bygga nya inhägnader om det behövs.

Om du är kreativt lagd så kan mahognyprojektet i Taricaya vara något för dig. Här kan du göra träfigurer och sniderier av trä från skogsplantaget.

Ditt arbetsschema bestäms av vad som behövs göras från dag till dag. Du kommer att få prova på många olika aktiviteter. Bland annat en kvällsvandring där du upplever Amazon efter mörkret fallit. Det kan också vara så att du får tälta i regnskogen tillsammans med lokal personal.

Volontärer bor i bungalows med eget badrum. Naturreservatet ligger mitt ute i ingenstans, så det är inte möjligt att gå in i stan på kvällarna. Istället kan du koppla av tillsammans med andra volontärer i allmänna utrymmen eller delta presentationer som hålls av den lokala personalen.

På helgerna du ta båten in till stan för ett besök. Du är såklart välkommen att stanna vid reservatet och umgås med volontärer och personal.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲