You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Peru

Översikt

Map of the Peru project placement in Urubamba, Cusco, Huyro, and the Taricaya Lodge in the Amazon Volunteer Peru

Om du planerar att bli volontär i Amazonas eller Anderna kan du volontärarbeta i Peru. Vi har fler möjligheter till volontärarbete i Peru och även många praktikplatser. Peru är fullt av fantastiska landskap – Amazonas regnskog, Anderna, sjöar, vulkaner, öknar och en fantastisk kustlinje. Lägg därtill arvet efter Inka och en levande modern kultur som blandar det ursprungliga med det koloniala, och du får en mycket svårslagen blandning i detta fängslande land.

Volunteer in Peru travels to Machu Picchu, one of the seven wonder of the world

För dig som är sugen på att bli volontär i Peru är Projects Abroad baserade i staden Cusco, här har vi vårt kontor, alldeles vid ingången till Inkas heliga dalgång. Detta är det perfekta tillfället att dyka rakt ner i den peruanska kulturen – pröva lokala drycker och maträtter, dansa dig genom natten och utveckla din spanska.

Valle Sagrado de los Incas (Inkafolkets heliga dalgång) har många historier att berätta. Utforska de magnifika ruinerna i Macchu Picchu och Inkas huvudstad Cusco. Inom räckhåll finner du även Titicacasjön, världens högst belägna sjö, och den lugna ”vita” staden Arequipa omgiven av djungel.

Vi har även volontärresor djupt inne i Amazonas regnskog i sydöstra Peru där volontärer bor och arbetar med vårt naturvårdsprojekt vid Taricaya Lodge i närheten av staden Puerto Maldonado.

Som volontär i Peru har du alltid tillgång till vår egen personal på plats som besöker dig på ditt volontärarbete och i ditt boende för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Projekt tillgängliga i Peru

Sommarvolontär 19+ i Peru

Ungdomsvolontär i Peru

Vuxenspecial i Peru

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲