You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Nepal - sjukgymnastik

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019

  • Var? Chitwan
  • Placering? Fysioterapiavdelning på ett sjukhus
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Hotell

A Nepalese child works on a puzzle activity with the help of a volunteer

Den här tvåveckors volontärresan är planerad för att ge dig en oöverträffad bild av hur sjukgymnastik fungerar i Nepal. Volontärarbetet är baserat i den vackra staden Chitwan i södra Nepal när den indiska gränsen.

Våra volontärer spenderar sin tid i avdelningen för sjukgymnastik i det stora lokala sjukhuset och i ett center för funktionsnedsatta i närheten. Det är verkligen inspirerande placeringar tack vare det fantastiska arbete som görs där.

Du och de andra volontärerna bor på hotell i närheten av din arbetsplats och på kvällarna anordnas aktiviteter av vår personal på plats.

Chitwans nationalpark ligger i närheten och under helgen anordnas antingen ett besök dit för att upptäcka vilda djur på elefantryggen eller till lokala marknader och fantastiska tempel!

Under hela perioden bor och arbetar du tillsammans med de andra volontärerna i din grupp. Ni kommer från hela världen så ni blir verkligen ett internationellt gäng och du skaffar dig kontakter globalt. Allt arbete sker under överinseende av vår personal på plats som dessutom är med på fritiden. Resan är trygg och säker.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲