You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Omsorg och Samhälle i Nepal – Sommarvolontär

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21 juli 2019 - lördag 3 augusti 2019
2
veckor på vinter
  • söndag 8 december 2019 - lördag 21 december 2019

  • Var? Kathmandu
  • Placering? Daghem
  • Boende? Delade lägenheter

Kvinnlig volontär småpratar med barn under aktivitet i Nepal.

Att veta om att du bidrar till ett meningsfullt och hållbart projekt i Nepal kan vara oerhört belönande. Landet anses vara ett av de fattigaste i världen och med ett antal socio-ekonomiska utmaningar är behovet av volontärer fortsatt stort.

Sommarprojektet för Kultur & Samhälle i Nepal är baserat i Kathmandu och behöver volontärer som hjälper till att förse barn från underpriviligerade bakgrunder med omsorg och undervisning. Du kommer att hjälpa till med olika undervisningsaktiviteter såsom grundläggande engelska, läsande, och även aktiviteter som syftar till att lära barnen att hålla sig rena och friska.

Förutom ditt volontärarbete så är din resa till Nepal en chans att uppleva en fascinerande kultur. Du kommer att dela boende med volontärer från hela världen och vännerna du får kommer du med stor sannolikhet ha kvar livet ut.

Under din tid i Nepal bor du nära din volontärplacering och Projects Abroad ordnar med transport till och från arbetet.

Dina två veckor ger dig även möjlighet att utforska landets vackra natur och livliga stadsliv på kvällar och helger. Besök uråldriga tempel, vandra i bergen, ta en tur till Chitwan National Park, leta souvenierer på en lokal marknad eller öva traditionell dans med dina nyfunna volontärvänner.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲