You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Nepal

Översikt

Map of volunteer project placement in Kathmandu, Nepal Volunteer Nepal

Söker du volontärresor till Nepal kan du åka med Projects Abroad och bli volontär i Nepal.

Miljöerna i Nepal är storslagna med de magnifika bergen i Himalaya i bakgrunden var du än är. Flora och fauna bjuder på en överraskande variation för ett så litet land. Vad många inte känner till är att Nepal har mer att erbjuda än världens högsta berg. Djungeln har ett exotiskt djurliv och här finner du några av världens vackraste vandringsleder.

Nepal är också rikt på kultur och traditioner och är även födelseplatsen för Buddha. Resenärer kommer upptäcka magnifika tempel, helgedomar och skulpturer vart de än vänder sig och andligheten är i alla betydelser levande.

Projects Abroad teaching volunteer plays chess with two Nepalese boys at Deepmala’s English camp during the school break.

Vi har vår bas i uråldriga Katmandu, Nepals huvudstad. Människor i kostym samsas på gatorna med tiggare och strövande kor och nya moderna byggnader skjuter upp över gamla tempel och smågatornas labyrinter. Vi har även volontärplatser utanför Nepals huvudstad i den lantliga och fridfulla Katmandudalen.

När arbetsdagen är slut finns det massor av aktiviteter för den som orkar. Du kan klättra på bergsväggar, pröva på forsränning, eller ge dig ut på vandringar i bergen. Söker du mer stillsamma aktiviteter kan du rida på elefanter i Nationalparken Chitwan och vila vid den vackra alpina sjön vid Pokhara. De många nepalesiska festivalerna är fascinerande och ofta episka händelser som inte får missas. Här finns allt för den som söker en volontärresa till Nepal.

Projects Abroad är ju en stor internationell organisation som rekryterar volontärer från många olika länder. Som volontär i Nepal träffar du därför nya vänner från hela världen och inte bara andra svenskar!

Projekt tillgängliga i Nepal

Sommarvolontär 19+ i Nepal

Ungdomsvolontär i Nepal

Vuxenspecial i Nepal

Vinterspecial i Nepal

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲