You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Mongoliet – Medicin & Hälsa

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21:e juli 2019 - lördag 3:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

  • Var? Ulan Bator
  • Placering? Universitetssjukhus, statliga sjukhus
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Gästhus

En sjukvårdsplacering i Mongoliet med Projects Abroad ger dig som ungdomsvolontär en unik inblick i landets sjukvårdssystem. Under dina två veckor i Mongoliet får du uppleva ett spännande och relativt okänt land, samtidigt som du får nyttig arbetserfarenhet från de lokala sjukhusen.

Du kommer att jobba på flera av de ledande sjukhusen i Ulan Bator där du observerar lokal sjukvårdspersonal i arbete och få professionell vägledning.

När du anländer till Mongoliet får du en genomgång av landets kultur och traditioner samt av grundläggande medicinska procedurer. Efter genomfört projekt kommer du att resa hem från en av världens mest avlägsna städer med bagaget fullt av värdefulla upplevelser och erfarenheter.

Du bor hos en lokal värdfamilj, alternativt på ett gästhus tillsammans med de andra ungdomsvolontärerna på plats. Behöver du stöd eller hjälp med något så finns vår lokala personal alltid tillgänglig.

Helgaktiviteter innefattar en utflykt till Terelj nationalpark där du bland annat kan rida kamel och njuta av den fantastiska naturen. Du får även prova på traditionellt mongolisk barbecue och du har tid att umgås med och lära känna vår personal och volontärer från hela världen.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲