You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Språkkurser i mongoliska

Översikt

Ta möjligheten att fördjupa dig i den fascinerande mongoliska kulturen på en av våra intensivkurser i mongoliska.

Du kan lära dig mongoliska genom Projekts Abroad på en intensivkurs där du får 15 lektionstimmar i veckan. Att bo med en lokal familj gör att du lär dig snabbt och du kommer ha goda möjligheter att träna på dina nya språkkunskaper med dem. Lektionerna hålls av en lokal språklärare, och är skräddarsydd för att passa just dig och dina intressen.

Efter dina lektioner kommer du självklart ha gott om tid att göra klart läxor och utforska Ulan Bator för att träna på det du har lärt dig.

Volunteer dressed in traditional Mongolian clothing to learn the local culture

Alternativt, om du volontärarbetar eller praktiserar på något av våra projekt i Mongoliet kan du gå en kort 5, 14 eller 30-timmars språkkurs i mongoliska. Denna kurs är skräddarsydd för att passa just dina behov och görs parallellt med ditt volontärarbete. Om du planerar att volontärarbeta i minst tolv veckor kan du även gå en 60-timmars språkkurs samtidigt som du volontärarbetar.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Volontärer som söker en annorlunda kulturell upplevelse har möjlighet att delta på ett mer unikt projekt en vecka i slutet på ditt huvudprojekt. För mer information besök Nomadprojektet i Mongoliet.

Vår sida med kombinationer förklarar hur du kan kombinera projekt och destinationer.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲