You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Psykologi i Mongoliet

Översikt
  • Var? Ulan Bator
  • Placering? Vårdkliniker och fältarbete
  • Min roll? Assistera kvalificerade psykologer med forsknings- och konsultationsarbete
  • Krav? Du har fullfört minst tre års relevanta studier
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från 4 veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Gruppbild på tre legitimerade psykologer vid psykiatriprojekt i Mongoliet.

I Mongoliet har du som studerar psykologi, eller motsvarande, möjlighet att assistera lokala psykologer i huvudstaden Ulan Bator. Faciliteterna är generellt av enkel standard och patienter kommer ofta långväga ifrån för att söka hjälp.

Enligt mongolsk lag får du som volontär inte behandla eller konsultera patienter utan dina huvudsakliga sysslor är att hjälpa till med forskning och förbereda tränings-, och konsultationsmaterial åt en av de kvalificerade psykologerna. Arbetet tar plats vid någon av de kliniker vi samarbetar med, dessa inkluderar ett förBeroende på din kunskapsnivå och tidigare erfarenhet kommer

Volontär vid psykologiprojektet i Mongoliet, tillsammans med legitimerad psykolog och patient.

du att ges möjlighet att utföra psykometriska tester, intervjuer, och beteendeobservationer. Då psykologi är ett förhållandevist nytt fält i Mongoliet kommer du som volontär ha möjlighet att dela med dig av din egen expertis och erfarenhet med dina lokala kollegor. Diskussioner och presentationer rörande behandlingsmetoder och teorier från våra volontärer välkomnas med öppna armar. Våra lokala samarbetspartners uppmuntrar ofta volontärer att skriva en rapport som kan innehålla en övergripande bedömning och/eller förslag på förbättringar.

En gång i månaden följer du med på fältarbete i och runt Ulan Bator.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲