You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta som idrottslärare i Mexiko

Översikt
  • Var? Guadalajara
  • Placering? Lokala skolor, och center för gatubarn
  • Min roll? Assisterande idrottslärare
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer coach children in a school club in Mexico

Vare sig du är en aktiv och sportig person eller om du brinner för en specifik sport och drömmer om att sprida din entusiasm vidare, så har vi ett passande projekt för dig!

Som volontär vid idrottsprojektet i Mexiko hjälper du till med lära barn och ungdom vikten av att idrotta och du har möjlighet att inspirera nästa generations atleter.

Tidigare erfarenhet är en stor fördel, men absolut inget krav för att delta vid detta projektet. Det viktigaste är att du är entusiastisk och har en verklig önskan att sprida sportglädje, och kunskap, och inte minst att du är motiverad att jobba hårt med ett leende på läpparna.

Här är du välkommen var du än befinner dig i livet, vare sig du tagit ett sabbatsår och vill göra något annorlunda, tar en paus från studier eller jobb eller bara vill göra något vettigt på semestern. Gör dig redo för en givande resa!

Din roll som idrottslärare i Mexiko

Volunteer coach demonstrates sports skills to children in Mexico

I din roll som volontär är du med och tränar ungdomar på olika nivåer – nybörjare, medel, och avancerad – och du kan få möjlighet att hjälpa till med förberedelser inför olika lokala turneringar.

Ditt arbete med att involvera barn och ungdomar i sport och idrott, hjälper dem att inse vikten av att vara i god fysisk form, och ha en sund livsstil. Dessutom ger du dem en känsla av tillhörighet och lagkänsla, när de arbetar som ett lag mot ett gemensamt mål. I ett större sammanhang så har detta positiva effekter på samhället, då de här ungdomarna ägnar sig åt sunda aktiviteter istället för att tillbringa sin tid på gatan. De får en struktur i sin vardag samtidigt som de har roligt!

Det här projektet är tillgängligt för två veckor och uppåt. Var dock medveten om att du inte har möjlighet att göra ett lika stort bidrag till projektet, som om du spenderar en längre tid som volontär.

Samtliga volontärer i Mexico har nu möjlighet att lägga till ett 7-dagars natur- och miljöprojekt efter avslutat huvudprojekt.

 

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲