You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Näringsliv i Mexiko

Översikt
  • Var? Guadalajara
  • Placering? Lokala NGO:s (icke-statliga oganisationer)
  • Min roll? Arbeta med skiftande områden t.ex. webdesign, IT, marknadsföring, PR, med mera
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från fyra veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Vid vårt näringslivsprojekt i Mexiko har du möjlighet att göra din praktik hos en mexikansk NGO (icke-statlig organisation) I Guadalajara.

Oavsett om du tagit ett sabbatsår medan du väntar på att bli antagen till vidare studier, eller om du tänker söka jobb inom företagsvärlden, kommer ett businessprojekt med Projects Abroad i Mexiko ge dig unik erfarenhet som hjälper dig att stå ut från mängden.

Vilka möjligheter finns det vid det här näringslivsprojektet

Deltagare vid detta projektet jobbar med en lokal konsultorganisation. Deras arbete består i att hjälpa lokala organisationer och företag med marknadsföring, varumärken, kommunikation och krishantering.

Volunteer in the home of her host family in Mexico with Projects Abroad

 

Ge oss besked när du söker om du har tidigare erfarenhet inom detta fältet och om du har preferenser vad gäller arbetsinriktning!

Vad är din roll som praktikant vid ett näringslivsprojekt i Mexiko

Volunteer tries on a sombrero on the streets of Mexico during her volunteer project in Mexico

Vid samtliga placeringar påverkar din tidigare erfarenhet vilka arbetsuppgifter du får, men normalt sett så hjälper du till med kampanjer, IT, fundraising, mediaproduktion, internationell utveckling, forskning, webbprogrammering och webdesign. Det kan också bli aktuellt att assistera med marknadsföring, kommunikation, PR och affärskonsultation.

Som praktikant kommer du att ta del i de dagliga aktiviteterna vid din placering. Det kan handla om att gå på möten, planera olika evenemang, kampanjeroch publikationer. Du uppmuntras till att komma med idéer, förklara hur saker görs här hemma, och passa på att öva din spanska.

Förutom att vara anpassningsbar och villig att lära, förväntas du uppträda professionellt, vara punktlig, och arbeta hårt. Du kommer att arbeta 35 timmar per vecka i snitt, vanligtvis måndag till fredag. Du behöver inte tala flytande spanska men ju mer du förstår och kan göra dig förstådd, desto mer får du ut av din placering. Om du inte talar någon spanska alls så finns det möjlighet att gå en språkkurs innan din praktik startar.

Din första arbetsdag kommer du att tilldelas en handledare som ger dig råd och stöttar dig under din vistelse. Du kommer även att ha kontakt med våra lokala Projects Abroad-anställda, som mer än gärna hjälper till om det är något du funderar över.

Alla volontärer och praktikanter i Mexiko har nu möjlighet att delta vid vårt 7-dagars Natur & Miljöprojekt i slutet av projekttiden.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲