You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Mexiko

Översikt

Map of volunteer project placement in Guadalajara, Mexico wit Projects Abroad Volunteer Mexico

Vi har ett brett utbud av projekt för dig som vill vara volontär i Mexiko. Vi har också ett flertal möjligheter för dig som söker praktikplats i Mexiko. Vi anordnar även språkkurser för dig som vill lära dig spanska eller bättra på dina nuvarande kunskaper.

Projects Abroad Public Health volunteer and local doctor see patients in Mexico

Mexiko är fullt av överraskningar – här finner du berg och vulkaner, öken och sandstränder, fascinerande forntida ruiner, moderna luftkonditionerade affärscentrum, koloniala städer och mycket, mycket mer.

De flesta av våra volontärprojekt är baserade i Mexikos andra största stad, Guadalajara. Tapatíos, som invånarna i Guadalajara kallas, har ett rikt kulturarv och många mexikanska traditioner har sitt ursprung här. Tequila, den mexikanska hattdansen, och Mariachimusik kommer alla från denna stad. Nuförtiden finns här även en växande musikscen med många bra lokala band, stor passion för de lokala fotbollslagen, och ett stort utbud av ställen att äta, dricka, och dansa på.

Volunteers in a local town during her travels with Projects Abroad in MexicoDu som åker iväg som volontär till Mexiko inom Natur & Miljö hamnar vid Stillahavskusten i Cuyutlan. Här bor du i ett 'volontärhus' tillsammans med övriga volontärer vid projektet.

En volontärresa till Mexiko erbjuder en mängd aktiviteter utanför ditt volontärarbete. Vad sägs om att gå på fotboll, se en lucha libre match (mexikansk brottning), eller testa all fantastisk mat som erbjuds!
Inrikesflyg i Mexiko är prisvärt, och flighterna är många. Så att resa runt på din fritid är både billigt och enkelt.
Om du planerar din resa rätt kan du njuta av någon av många mer eller mindre kända fiestas, eller uppleva när hela Mexiko stannar av under firandet av Día de muertos (De dödas dag).

Vad du än är intresserad av finns det något för dig i Mexiko!

Projekt tillgängliga i Mexiko

Sommarvolontär 19+ i Mexiko

Ungdomsvolontär i Mexiko

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲