You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Marocko

Översikt

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Map of volunteer project placement in Rabat, Morocco Volunteer Morocco

Att vara volontär i Marocko är något utöver det vanliga. Genom historien har Marocko haft täta kontakter med omvärlden, både med Europa och Afrika men också längre ifrån. Genom intensivt kulturellt utbyte med andra världsdelar har Marocko skapat sin egen mix, vilket resulterat i ett unikt utbud av konst, musik, arkitektur och matkultur.

Legendariska städer som Fez, Casablanca och Marrakech är kända för sina smala gränder och ofta upplever man att man försöker ta sig igenom en labyrint. Du kommer få uppleva att staden kryllar av traditionella marknader som samsas med moderna boulevarder. Landet har vackra stränder mot både Medelhavet och Atlanten och i inlandet reser sig de magnifika Atlasbergen.

Tea time with host families and volunteers in Morocco

Projects Abroad har ett brett utbud av volontärresor till Rabat, landets uråldriga huvudstad. Fridfulla parker och trädgårdar och det berömda blå och vita Kasbah ger dig en paus från det hektiska gatulivet.

Landet har gott om aktiviteter som du kan upptäcka på din fritid, allt från underhållning som traditionella ormtjusare, akrobater och historieberättare, till att delta i någon av de många festivalerna. Kanske vågar du dig ut i Sahara för att möta Tuaregerna, ett nomadfolk med kameler och indigofärgade mantlar & turbaner. Eller också dansar du hela natten till lokal dansmusik, med afrikanska, franska och arabiska influenser. Volontärresor till Marocko är garanterat spännande!

Projekt tillgängliga i Marocko

Ungdomsvolontär i Marocko

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲