You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär – Naturvård på Madagaskar

Översikt

  • Var? Moramanga
  • Placering? Nationalpark
  • Krav? Du är mellan 16 och 19 år
  • Boende? Gästhus

En av Madagaskars många olika aparter sitter i träd i regnskogen

Att resa som ungdomsvolontär till Madagaskar är en chans för dig att uppleva hur det är att leva i den biologiska mångfald som regnskogen utgör. Den afrikanska ön är välkänd som en global brännpunkt när det gäller djur och växtliv, och har en av världens högsta andel endemiska arter i världen. Tyvärr så är regnskogen hotad av det jordbruk som så stor del av befolkningen är beroende av.

Som volontär arbetar du i grupp tillsammans med andra volontärer från hela världen, under handledning av vår lokala personal. Arbetet fokuserar på forskning, återplantering av skog, och bevarande av olika hotade djurarter.

Den här sortens arbete är perfekt för dig som är intresserad av miljö- och naturvård, och du kommer att lära dig massor av personalen, och forskarna vid projektet.

Under din vistelse på Madagaskar bor du i ett gästhus, och du kommer att få en lärorik inblick i den lokala kulturen. Du kanske till och med snappar upp lite franska, eller några fraser på det lokala språket, Malagasy. Under kvällar och på helgen arrangeras utflykter och sociala aktiviteter, där du kan ha kul och umgås med dina nyfunna volontärvänner.

Att bli ungdomsvolontär med Projects Abroad är tryggt, säkert och meningsfullt. Vi har egen personal på plats som ansvarar för verksamheten och våra volontärers välbefinnande.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲