You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär med barn & ungdomar på Madagaskar

Översikt
Projektöverblick
  • Placeringsort: Andasibe
  • Din roll: Ta hand om barnen och organisera aktiviteter av varierande slag
  • Boende: Värdfamilj, gästhus
  • Vad är inkluderat i priset?Mat & boende, försäkringar, transfers, stöd & hjälp dygnet runt, introduktion på plats, personlig hemsida där du hittar alla detaljer kring din resa.
  • Vad är inte inkluderat i priset? Flyg, visum, vaccinationer, fickpengar
  • Hur länge är du här? Från två veckor och uppåt
  • Startdatum: Flexibelt, du bestämmer!

När du volontärarbetar i våra barn- och ungdomsprojekt på Madagaskar så bidrar du med hjälp och support för barn vid en lokal lågstadieskola. Vare sig du har tagit ett sabbatsår, en paus i karriären eller är ute efter att kombinera semestern med någonting meningsfullt, så kommer du att spela en vikig roll och ditt arbete kommer verkligen att uppskattas.

Andasibe med sina runt tolvtusen invånare är basen för våra barn- och ungdomsprojekt på Madagaskar.

Volontärarbeta med barn och ungdomar på Madagaskar med Projects Abroad

Manlig volontär från Projects Abroads omsorgsprojekt på Madagaskar är omringad av lekande barn

Projektet fokuserar på aktiviter med barnen efter skoltid. Dessa arrangeras i samarbete med rektorn vid en lokal lågstadieskola och inkluderar sport, lekar, och spel. Barnen som deltar är mellan 3 och 8 år gamla. I undantagsfall deltar barn så gamla som 15 år.

Din roll som volontär i Madagaskar

Om du vill göra något extra för barnen så hjälper vi på Projects Abroad mer än gärna till. Kanske vill du förskaffa färg och penslar eller varför inte arrangera en dag tillsammans med övriga volontärer på Madagaskar och fixa till en lekplats vid ett av daghemmen. Alla idéer är varmt välkomna och vi är öppna för alla förslag som kan hjälpa till att förbättra vardagen för barnen. De viktigaste bidragen du som volontär kan göra är dock inte materiella saker utan social utveckling, vänskap och support.

De flesta volontärer arbetar måndag till fredag med helgerna öppna för äventyr.

Om du inte kan åka iväg en hel månad eller mer så ges det möjlighet att åka på detta projektet en kortare tid. Våra kolleger på plats bedömer att projektet lämpar sig fär kortare perioder men för att verkligen få ut mesta möjliga av ditt arbete som volontär så rekomenderar vi att du stannar minst en månad.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Madagascar Care Management Plan.

Madagascar Care Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲