You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

När du anländer till Kina

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Kina

A group of volunteers during leisure time in China,Asia

Projects Abroad håller till i två regioner i Kina, Chengdu och Shanghai. Volontärer som skall till Shanghai bör flyga till Pudong International Airport, medan volontärer vid projektet i Chengdu hellre flyger till Chengdu Shuang Liu International Airport. Oavsett var du landar i Kina så möts du av en av våra lokala medarbetare – håll utkik efter skylten med vårt namn och logo på.

Vårt kontor i Shanghai ligger i Pudong, ett affärsdistrikt i östra delen av staden. Det här området har utvecklats enormt de senaste tio åren, och sett en mängd företag, både inhemska och utländska, etablera sig i området. På andra sidan älven Huang Pu hittar du distriktet Puxi, där de flesta marknader, butiker, och barer ligger.

Introduktion & Rundtur

A group of Chinese children at one of our partner schools

Oavsett om ditt projekt ligger i Changdu eller Shanghai, kommer du att få en rundtur i lokalområdet efter att du blivit installerad i din volontärlägenhet, som du delar med andra volontärer från hela världen. Du får bekanta dig med kända landmärken, och se vart du hittar saker som postkontor, bank, apotek, internetkaféer, och andra nyttiga ställen. Du får även ett välkomstpaket innehållande information om Chengdu eller Shanghar, stadskarta, och telefonnummer till andra volontärer i närheten.

I Chengdu visar vi dig var du tar bussen, medan i Shanghai är det tunnelbana som gäller; närmaste hållplats ligger vanligtvis inte längre än 10 minuters promenad från ditt boende. Följande dag hämtar vi upp dig och åker tillsammans till din projektplacering där du får träffa din handledare och får en introduktion till projektet.

Projects Abroad står för alla arbetsrelaterade transportkostnader under din vistelse vid projektet.

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲