You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Sjudagarsprojekt - Natur och Miljö i Kenya

Översikt

Volontärer från Projects Abroad hjälper till att rädda en giraff som gått ner sig I gyttjan.

Många volontärer i Kenya har visat intresse av att tillbringa tid vid vårt Natur och Miljöprojektnär de ändå är i landet. Därför har vi nu lagt till möjligheten att lägga till en veckas naturvårdsprojekt i anslutning till ditt ordinarie volontärprojekt i Kenya. Det här är ett unikt tillfälle att uppleva den fantastiska naturen och samtidigt delta i viktigt naturvårdsarbete.

Sjudagarsprojektet kan endast göras i kombination med ett av våra andra projekt i Kenya.

Betande noshörning vid Projects Abroads naturvårdsprojekt i Kenya.

Vid ankomst till projektet får du en introduktion till det arbete man för tillfället fokuserar på, därefter kommer du att spendera veckan med att utföra samma typ av uppgifter som de ordinarie volontärerna gör.

Du kommer bland mycket annat få möjlighet att observera Rotschildgiraffer, och bygga och underhålla inhängnader samt vindskydd för djuren i reservatet. Arbetet är en kombination av observationsarbete och praktiskt arbete.

Som volontär bor du i Rift Valley, mitt i hjärtat av det stora reservatet, omgiven av alla de vilda djur som Kenya är känt för.

För att lägga till det här projektet till din vistelse i Kenya kan du helt enkelt ta kontakt med vårt kontor i Stockholm, alternativt prata med våra anställda i Kenya om du redan är på plats.

Kostnaden för tilläggsprojektet inkluderar all kost och logi, försäkring, och all arbetsrelaterad transport.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲
Feedback
Du verkar intresserad av våra projekt! Har du lust att berätta mer?
Med nöje! Inte just nu tack.