You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

När du anländer till Kambodja

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Kambodja

Alla volontärer vid våra projekt i Kambodja tas emot på den internationella flygplatsen i Phnom Penh. Efter att du tagit dig igenom passkontrollen, och hämtat ditt bagage möts du av en av våra lokala medarbetare – håll utkik efter skylten med Projects Abroads logo på.

Var uppmärksam på att om du väljer att flyga till Siem Reap istället för Phnom Penh, så tillkommer en extra kostnad för transport mellan de två städerna.

Female volunteers from different countries pose together in their shared apartment in Cambodia

Beroende på när du landar i Kambodja, åker ni antingen först till vårt kontor, eller till ditt boende i en av våra volontärlägenheter. Din första eller andra dag får du en genomgång på vårt kontor, och en rundtur av Phnom Penh, så att du direkt blir bekant med din nya omgivning.

Volontärer som skall arbeta vid natur- och miljöprojektet övernattar vanligtvis en natt i Phnom Penh, innan de reser vidare med minibuss till Koh Sdach. Bussbiljetten organiseras av vår personal, som även hämtar dig vid buss-stoppet vid stranden Poy Japoon. Därefter väntar en kort båtresa ut till ön Koh Sdach. Bussturen tar runt 7-8 timmar.

Introduktion & Rundtur

Volunteers on a boat in Cambodia

Under rundturen får du se kända landmärken i Phnom Penh, eller i Siem Reap, och vi visar var du kan hitta användbara inrättningar som post, och växlingskontor. Vi visar dig även hur du tar dig till din bostad, och till vårt kontor med kollektivtrafik.

Nästa dag får du möta din handledare vid ditt projekt, och ges möjlighet at få svar på alla dina frågor. De flesta volontärerna börjar arbetet dagen efter introduktionen. Transport till och från placeringen sker vanligtvis med antingen moto-taxi eller med tuk-tuk.

Volontärer som deltar vid natur- och miljöprojektet får sin introduktion och rundtur när de anländer till ön.

Projects Abroad står för alla arbetsrelaterade transportkostnader under din vistelse vid projektet.

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲