You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Kambodja

Översikt

Map of the Projects Abroad volunteer destination in Phnom Penh, Cambodia Angkor Vat - Volontär Kambodja

Ge dig ut på äventyr som volontär i Kambodja!

En gång var landet hjärtat i det utbredda Khmerriket, vilket landets oräkneliga tempel i Angkor Wat vittnar om. Angkor Wat lockar såklart många besökare men som volontär i Kambodja öppnar sig dörrar bortanför turiststråken.
Trots en stadig utveckling sedan landet öppnats upp för omvärlden så lever många människor under fattiga förhållanden och behovet av volontärer är fortsatt stort.

Fiskare i Kambodja försöker fånga sig något att äta i solnedgången.


Projects Abroads volontärresor är baserade i den färgsprakande och pulserande huvudstaden Phnom Penh, där fattiga områden samsas med snabbt växande handels- och underhållningsdistrikt och arkitektur i fransk stil - ett arv från tiden som fransk koloni.
Siem Reap, staden närmast templen i Angkor Wat, är endast en halv dag med båt bort över Tonlé Sap Lake, eller en 6-timmars bussresa.

För dig som är intresserad av dykning har vi vårt naturvårdsprojekt på Koh Sdach. Här får du uppleva en en orörd miljö både under och över ytan då du volontärarbetar vid ett marint forskningsprojekt. Andra volontärmöjligheter i Kambodja inkluderar arbete med barn, undervisning, tandvård, mänskliga rättigheter och mycket annat.

I Kambodja har du även chansen att utforska de underbara stränderna längs med kusten, eller ge dig av på en vandring genom tät djungel och skogsbeklädda berg.

Nedan ser du alla alternativ för volontärarbete i Kambodja.

Projekt tillgängliga i Kambodja

Ungdomsvolontär i Kambodja

Sommarvolontär 19+ i Kambodja

Vuxenspecial i Kambodja

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲