You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär på Jamaica - Barnomsorg

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21:e juli 2019 - lördag 3:e augusti 2019

  • Var? Mandeville
  • Placering? Sommarlärare
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Jamaican children take part in a physical activity outdoors with volunteers.

Som volontär på detta projekt i sommar kommer du att tillbringa din tid med att förbättra livet för barn i ett fattigt lokalsamhälle genom ett sommarläger. Målet med projektet är att utveckla barnens sociala egenskaper. På lägret blir du involverad i konst, drama, dans och idrott. Du bor hos en värdfamilj i närheten.

Volontärer blir också involverade i andra aktiviteter som hantverk, debatter, frågesport, fotografi och teckenspråk. Lekar, både inomhus och utomhus kan handla om fotboll, kurragömma och skattjakt!

Du hjälper till att lära ut hälsa och hygien till barnen, och m du är musikalisk kan du även vara med och lära ut hur man spelar instrument som piano, fiol, gitarr eller trummor.

Praktiska aktiviteter på denna volontärresa innebär målning av staket och väggar samt plantering av grönsaker och fruktträd i trädgården. I slutet av tvåveckors vistelsen blir det konsert och konstutsällning där barnen får möjlighet att visa upp vad de lärt sig under lägret, du kanske också bidrar!

På helgen gör du en utflykt tillsammans med de andra volontärerna till någon fantastisk strand och du får möjlighet att höra mycket av Jamaicas musik, dans, mat och annat som Jamaica är känt för!

Projects Abroads volontärresor för ungdomar är trygga, säkra och meningsfulla med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲