You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Patois språkkurs i Jamaica

Översikt

Volunteers practice reading street signs in Patois in Jamaica

Fördjupa dig i den fascinerande jamaicanska kulturen med hjälp av en intensivkurs i patois. Patios är ganska likt engelska men med en västafrikansk grammatik. Språket uppkom på 1600-talet när slavar från väst och centralafrika blev exponerade för engelskan. Patois existerar mest som ett talspråk och är väldigt utbrett över hela Jamaica.

Du kan lära dig patois genom Projects Abroad på en intensivkurs där du får 15 timmars undervisning med privatlärare i veckan, du bor med en lokal jamaicansk familj, du lär dig snabbt och kan träna på vad du har lärt dig med din värdfamilj varje dag. Lektionerna är med en kvalificerad språklärare och kommer skräddarsys så de passar din personliga nivå och kan anpassas efter dina intressen.

Efter dina lektioner kommer du, självklart, ha mycket tid att göra klart läxor och utforska Jamaica med andra volontärer.

Alternativt, om du volontärarbetar eller praktiserar på något av våra projekt i Jamaica, kan du gå en kort 14 eller 30-timmars språkkurs i patois. Denna kurs är skräddarsydd för att passa just dina behov och körs parallellt med ditt volontärarbete. Om du planerar att volontärarbeta i minst tolv veckor kan du även gå en 60-timmars språkkurs samtidigt som du volontärarbetar.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲