You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär Musik i Jamaica

Översikt
  • Var? Mandeville
  • Placering? Lokala skolor
  • Min roll? Undervisa i musik
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer giving a piano lesson to a student on the Music project in Jamaica

Som volontär i Jamaica på Projects Abroads musikprojekt kommer du framförallt att arbeta i skolmiljö. Eleverna är i åldrarna 6-18 år, ange i ansökan vilken åldersgrupp du skulle föredra. Du kommer att arbeta tillsammans med ordinarie musiklärare med att lära eleverna spela olika instrument, främst gitarr, piano och flöjt.

Volunteers do a reggae dance class on the Performing Arts project in Jamaica

Jamaica har som du säkert vet en rik musikkultur och givetvis kommer du att även lära dig mer om den. För att ditt arbete som volontär med Projects Abroad ska bli meningsfullt måste du verkligen älska musik, vara entusiastisk och också tycka om att dela med dig av dina kunskaper.

Projektet fokuserar på integrationen mellan traditionell jamaicansk musik och kulturella influenser av volontärer från hela världen.

När du undervisar på en skola kommer du vara tvungen att undervisa stora klasser på över 30 studenter med begränsade resurser. Det är därför viktigt att du är entusiastisk över musik för att kunna inspirera barnen att utvecklas både teoretisk och praktiskt.

Projects Abroads partnerorganisationer kommer att hjälpa till med all nödvändig material och resurser som du kan behöva under din tid på det här projektet. Du är välkommen att ta med ditt eget musikinstrument om du vill. Låt oss veta om du har några önskemål när du ansöker.

Vanligen arbetar du fem dagar i veckan och är ledig på helgerna.

Vi har mer information om detta projekt, hör av dig!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲