You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär på Jamaica - Åk på volontärarbete i Karibien!

Översikt

Map of the Projects Abroad volunteer project placement in Mandeville, Jamaica Volunteer Jamaica

Projects Abroad har gott om möjligheter för dig att bli volontär på Jamaica. Vi har även gott om möjligheter för volontärarbete och praktik i Jamaica.

A Jamaican child spends time with a Projects Abroad volunteer.

Den karibiska ön Jamaica är världsberömt för sina idylliska stränder, turkosa vatten och sin underbara musik. Landet har rönt stora musikframgångar utomlands alltsedan Bob Marley slog igenom internationellt.

Projects Abroad är baserade i bergsstaden Mandeville ungefär 40km västerut från huvudstaden Kingston. Universitetsstaden är full av vackra trädgårdar och här blomstrar Jamaicas citrusodlingar. Staden ligger på ungefär 2000 meters höjd, vilket gör klimatet något mildare än resten av Jamaica.

Mandeville är en bra utgångspunkt för att utforska kullarna vidare till fots och härifrån kan du även besöka södra Jamaicas vackra stränder. När du inte volontärarbetar kan du också besöka de varma källorna vid Milk River Bath eller lägga dig i en hammock och njuta av reggaens rytmer.

Som volontär i Jamaica kan du räkna med att volontärarbeta måndag till fredag med lediga kvällar och helger. Då kan du passa på att umgås med alla våra andra volontärer och upptäcka omgivningarna.

Projekt tillgängliga i Jamaica

Ungdomsvolontär i Jamaica

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲