You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Omsorg och Samhälle i Ghana – Sommarvolontär

Översikt

Väntar på bekräftelse!

  • Var? Cape Coast
  • Placering? Daghem
  • Boende? Värdfamilj

Ung flicka läser tillsammans med volontär i Ghana

Vårt tvåveckors sommarprojekt i Cape Coast är en perfekt introduktion till Afrika i allmänhet och Ghana i synnerhet. Även om Ghana fortfarande är ett utvecklingsland så är det säkert och lokalbefolkningen är gästvänlig och välkommnande.

Det här projektet kommer att ge dig möjlighet att förse barn med en stimulerande och engagerande miljö. Barnen kommer från olika typer av bakgrund och är som barn är mest, nyfikna och fulla av energi!

Morgontimmarna spenderar du på daghem där du hjälper till med den dagliga driften. Det kan handla om att spela spel, leka lekar, eller andra gruppaktiviteter. Fokus ligger på att hjälpa barnen utveckla sina färdigheter och även lära dem saker som tandborstning och att tvätta händerna.

Alla aktiviteter bygger på vår Care Management Plan som tagits fram för varje enskild placering. Varje barns utveckling följs även upp kontinuerligt för att se till att målen nås och att inget barn hamnar på efterkälken.

Det förväntas även att du hjälper den lokala personalen med dagliga uppgifter och underhåll.

Eftermiddagarna ägnar du åt arbete i närsamhället, saker som lättare renoveringar, underhållsarbete, trädgårdsarbete och annat som kommer lokalbefolkningen till nytta.

Under din tid i Ghana bor du hos en av våra gästvänliga värdfamiljer som välkommnar dig som om det vore din egen familj. Att bo så här med lokalbefolkningen ger dig en unik inblick i hur livet är i Ghana.

På kvällar och helger arrangerar vår lokala personal sociala aktiviteter och utflykter: quizkvällar, restaurangbesök, safari och besök i nationalparken Kakum är bara några av alla roliga saker du kommer att uppleva.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲