You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Ghana

Översikt

Map of Ghana Volunteering in Ghana

Som volontär i Ghana arbetar du i ett mycket färgstarkt land på Afrikas västkust, populärt bland våra volontärer och för alla som vill praktisera i Afrika.

Det var en gång en brittisk koloni och kallades Guldkusten, men är idag känt för alla gästvänliga och hjälpsamma människor. Ghana har underbara stränder, orörd savann och täta regnskogar. Invånarna talar engelska, vilket underlättar för alla som vill pröva på att åka iväg som volontär i Ghana. Landet är politiskt stabilt, säkert och prisvärt, vilket gör det till ett mycket givande resmål.

Projects Abroad volunteer spends time with Ghanaian host family

Alla Projects Abroads volontärer i Ghana bor hos lokala värdfamiljer. Kombinationen av Ghanas ofta starka religioner med människornas gästvänlighet gör boendet till en mycket minnesvärd upplevelse.

Det moderna Ghana upplevs av många som ett öppet, varierat samhälle där musiken ofta står i centrum. Även om många människor i Ghana lever i fattigdom, har den senaste ekonomiska utvecklingen dragit till sig betydande investeringar och många människor i exil återvänder nu till sitt hemland för att skapa ett dynamiskt och växande samhälle.

Volunteer at a mountain in his leisure time in Ghana

Som volontär i Ghana kommer du hamna i en hel del ovanliga situationer, från oberäknelig elektricitet och vattentillgång, till att se även de fattigaste familjerna klä upp sig i deras bästa kläder för att gå till kyrkan på söndagsmorgonen. Du kommer behöva anpassa dig till det bisarra och obekanta, låt det vara bilformade kistor eller banku & fufu till lunch. Volontärresor till Ghana är bland våra mest populära i Afrika.

Volontärarbete i Ghana brukar för många vara inledningen till en livslång kärlek till Afrika!

Projekt tillgängliga i Ghana

Sommarvolontär 19+ i Ghana

Ungdomsvolontär i Ghana

Vinterspecial i Ghana

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲