You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Undervisning i Filippinerna

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Bogo City, Cebu
  • Placering? Lokala skolor
  • Min roll? Lärare och lärarassistent
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Volunteer teaches a song to a class of children at a school in the Philippines

Volontär inom undervisning som lärare eller assisterande lärare är ett bra sätt att få arbetslivserfarenhet eller att pröva hur du trivs med yrket. Som volontär i Filippinerna behöver du ingen formell utbildning för att volontärarbete inom undervisning. Oavsett om du just har gått ut gymnasiet, behöver praktik för dina studier eller vill ta en paus i karriären kan du bli volontär med Projects Abroad i Filippinerna.

Din volontärresa till Filippinerna går till ön Cebu där du undervisar i skolor för barn mellan 6-17 år. Ditt huvudsakliga ämne blir engelska men det finns även andra möjligheter som konst, musik och idrott. Du väljer själv när du vill påbörja din volontärresa och kortaste tid är två veckor.

Det moderna utbildningssystemet i Filippinerna är baserat på USAs. Precis som i många asiatiska länder är intresset att lära sig engelska sort och det lärs ut på både låg- mellan- och högstadium.

Lära ut engelska med Projects Abroad

Volunteer working with children in a undervisning exercise in the Philippines

Projects Abroads volontärer arbetar i både "primary" och "secondary" skolor (motsvarande låg-mellan, mellan-högstadium). Ange i ansökan om du har någon särskild preferens vad gäller ålder. Din exakta roll i skolsalen beror på din tidigare erfarenhet och ditt självförtroende, vi anpassar platsen efter dina förutsättningar.

Barnen i Filippinerna börjar lära sig engelska redan som 6-7 åringar och efter det hålls de flesta lektioner på engelska. Turism är en av de största imkomstkällorna i Filippinerna och för att få ett hett eftertraktat jobb i den branschen krävs god engelska, så många är väldigt motiverade.

Som volontär inom skolan kommer du att påverka många av dessa barns framtid och rollen är betydelsefull och din insats är verkligen meningsfull. Projektet passar även utmärkt för dig som vill göra din lärarpraktik utomlands.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Philippines Teaching Management Plan.

Philippines Teaching Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲