You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

När du anländer till Filippinerna

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Filippinerna

Projects Abroad host family in Cebu, Philippines

När du landar vid Macatan-Cebu International Airport på Filippinerna, möts du utav en av våra lokala medarbetare – håll utkik efter skylten med vår logo i ankomsthallen. Flygplatsen ligger 2.5 timmar från Bogo, så om du landar sent på kvällen eller på natten så ordnar vi med övernattning på ett hotell i närheten av flygplatsen, för att sedan resa vidare till Bogo morgonen efter. Volontärer som landar dagtid kan räkna med att resa till Bogo direkt från flygplatsen.

Introduktion & Rundtur

På Projects Abroads kontor i Bogo ger vi dig en genomgång av nyttig och viktig information. Du får bland annat reda på var du hittar växlingskontor, posten, läkarhjälp, kollektivtrafik och så vidare. Ta chansen att få svar på alla dina frågor under genomgången.

Volunteers in a group playing a game in the Philippines

Därefter får du en rundtur i närområdet, och vi följer dig sedan till din värdfamilj. På så sätt blir du bekant med området du skall bo i redan från början. Vår personal hjälper dig även med att växla pengar, och med att skaffa ett lokalt SIM-kort om du skulle önska.

Vi kommer även att ge dig en formell introduktion vid ditt projekt, så att du får träffa din handledare och övrig personal vid placeringen. Det förväntas inte att du börjar arbeta samma dag du anländer, men om du vill det så är det inga problem.

Projects Abroad står för alla arbetsrelaterade transportkostnader under din vistelse vid projektet.

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲