You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ankomstprocedur i Fiji

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Fiji
  • Ankomstflygplats: Nadi (NAN)

Projects Abroad volunteers wear traditional dress and celebrate a local holiday in Fiji

Flygplatsen i Nadi ligger 15 minuter med bil från Nadi centrum. De flesta flyg ankommer tidigt på morgonen. När du kommer till flygplatsen möts du av en medlem ur Project Abroads personal. Från flygplatsen åker du taxi till din värdfamiljs hus. Här kan du slappna av och packa upp innan du senare blir hämtad igen för att göra klart din introduktion på Project Abroads kontor och runt omgivningarna.

Om du ska till vårt hajprojekt i Pacific Harbour kan du komma att behöva stanna en natt i Nadi hos en lokal värdfamilj. En medlem ur vår personal kommer att hämta dig följande morgon och sätta dig på bussen till Suva. Om du kommer med ett tidigare flyg kan du ta nästa buss till Pacific Harbour och där möts du av vår personal som tar dig till dit boende.

Introduktion och Orientering

Beroende på när du landar kommer du antingen ha din introduktion på eftermiddagen samma dag eller dagen efter. I Nadi blir du hämtad från din värdfamilj och tagen på en orienteringsrunda i staden. Du blir visad hur du kan nå vårt kontor med buss och där blir du introducerad till de andra i personalen. Du får också vår handbok om Fiji och nödvändiga säkerhetsåtgärder kommer att förklaras.

Vi visar dig olika landmärken och bekvämligheter som postkontoret, banker och var man kan växla pengar. Du kan också köpa ett lokalt SIM-kort eller telefon. Du kommer också ha möjligheten att träffa andra volontärer som är ivriga att träffa dig!

A scenic photograph of a boat on a lake at sunset in Fiji

Efter turen vi tar dig tillbaka till ditt nya hem för att vila och du kan göra dig hemmastadd. Nästa morgon plockas du upp från din värdfamilj och blir visad hur du tar dig till din placering. De flesta placeringar är smidigt placerade bara en kort bussresa från din värdfamiljs hus. Vår personal försäkrar sig om att du är nöjd med denna resa innan du behöver göra den själv.

Våra värdfamiljer är infödda fijianer eller fijianer med indiskt påbrå och alla pratar bra engelska.

För dig som ska till hajprojektet får du en full introduktion av det lokala området i Pacific Harbour under din första dag, du kommer också visas runt på kontoret och boendet, självklart får du också en introduktion av ditt projekt.

Projects Abroad har ett kontor i Nadi och ett vid Pacific Harbour, både är lättillgängliga med buss och en del värdfamiljer i Nadi ligger till och med på gångavstånd. I Pacific Harbour är kontoret på samma plats som boendet. Båda kontoren har ett område där volontärer kan använda wi-fi och även använda resurserna vi har tillgängliga för volontärarbetet.

Projects Abroad står för alla arbetsrelaterade transportkostnader under din vistelse vid projektet.

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲