You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär på Fiji - Åk på volontärresor till Söderhavet!

Översikt

Volunteer placement location in Nadi, Fiji Sandstrand - volontär Fiji


Res till Söderhavet och arbeta som volontär på Fiji! De öar som tillsammans utgör Fiji är berömda för sina vita sandstränder, sitt kristallklara, lugna och turkosa vatten, fantastiska solnedgångar och sitt vildvuxna inland med spridda vulkaner och vattenfall.

Volunteer at a playground with children on a project in Nadi, Fiji

Utöver de vackra omgivningarna möter du Fijis charmiga och avslappnade befolkning. Deras gästvänlighet och nyfikenhet smittar av sig och du kommer känna dig väl omhändertagen. Ursprunget till det moderna Fijis invånare är en blandning mellan infödda öbor, kinesiska handelsmän, europeiska upptäcktsresanden, kolonialister och mer än en liten del indiska influenser.

Att resa som volontär till Fiji är en annorlunda upplevelse. Foton från Söderhavet brukar fokusera på de luxuösa turistanläggningarna, men våra volontärresor presenterar ett annat Fiji.
Projects Abroad är verksamma på den största ön Viti Levi, som normalt refereras till som huvudön av de flera hundra små öarna. Det är bland fattigare områdena av Fijis städer där behovet av volontärer är störst.

De flesta turister landar på Nadis internationella flygplats där de tar en båt eller ett nytt flyg till sitt slutmål. Därför missar de helt den del av Fiji som är i stort behov av hjälp. Det är i Nadi du hittar de flesta av våra projekt.

A scenic view of a lake in Fiji.

När du har en paus från volontärarbetet på Fiji kan du utforska de omkringliggande exotiska miljöerna - de vackra stränderna och den exotiska djungeln.
Väl på plats på är det inga problem att finna budgetresor, såväl runt Fijis övärld som till grannländerna Polynesien, Mikronesien och Melanesien - Samoa, Vanuatu, Tuvalu, Tonga, Caledonien, Salomonöarna eller Nya Zeeland.
Sov i hängmattor och i bungalows och ät din lunch med de lokala invånarna så håller du nere budgeten. Dessutom lär du känna lokalbefolkningen.

Våra volontärer på Fiji har alltid tillgång till vår personal på plats som säkerställer att allt fungerar som det ska.

Projekt tillgängliga i Fiji

Ungdomsvolontär i Fiji

Vuxenspecial i Fiji

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲