You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Costa Rica

Översikt

Map of Costa Rica Volunteer in Costa Rica

Projects Abroad har ett brett utbud av volontärresor för dig som vill vara volontär i Costa Rica. Vi har också ett flertal möjligheter för dig som vill göra praktik i Costa Rica. Vi anordnar även språkkurser för dig som vill lära dig spanska eller bättra på dina nuvarande kunskaper.

Costa Rican students with a Projects Abroad volunteer.

Costa Rica är en riktig framgångssaga i Centralamerika. Landet kombinerar relativa framgångar med en avslappnad inställning till livet – exempelvis har landet ingen egen militär. Med vulkaner, tropisk regnskog, vattenfall och några av världens bästa stränder är Costa Rica också ett naturens underland. Djurlivet blomstrar och här har du chans att se en oändlig variation av fåglar, fjärilar, apor, krokodiler, delfiner och valar.

Du är aldrig långt från kusten i Costa Rica och du har aldrig brist på tillfällen att surfa, bada, dyka eller sola på din fritid. Om du känner dig energisk kan du vandra längs med undervara leder genom vulkaniska landskap, eller med hjälp av det utbredda transportnätet utforska andra delar av regionen.

Som volontär i Costa Rica kan du alltså kort sagt räkna med en fantastisk upplevelse!

Läs mer nedan om våra olika möjligheter för dig att bli volontär i Costa Rica och kontakta oss gärna för mer information.

När du är volontär i Costa Rica har du alltid tillgång till vår egen personal på plats.

Projekt tillgängliga i Costa Rica

Ungdomsvolontär i Costa Rica

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲