You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

När du anländer till Bolivia

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Bolivia

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Staff and Volunteers at the Projects Abroad in Cochabamba, Bolivia

Vi rekommenderar att du flyger till Cochabamba, där du möts utav en av våra lokala medarbetare i ankomsthallen; håll utkik efter skylten med vårt namn och logo på.

Från flyplatsen åker ni till vårt kontor, där du får träffa Projects Abroads personal. En av våra anställda tar sedan med dig på en rundtur så att du genast blir bekant med dina nya omgivningar, du får se vart du hittar viktiga saker som post, växlingskontor, och internetkaféer.

Efter din rundtur är det dags att träffa din värdfamilj. Våra värdfamiljer i Bolivia är medelklassfamiljer efter lokal standard. Även om det kan vara skillnad på bekvämligheter jämfört med hemma, så försäkrar vi oss alltid om att våra krav på renhet, säkerhet, och tillgång till rent dricksvatten uppfylls.

Introduktion vid projektet

Dagen efter du anlänt till Bolivia följer vi med dig till din projektplacering, där du får möta din handledare och få en introduktion av projektet. Du får även ditt arbetsschema så att du vet när du skall vara på plats.

De flesta bor en kort bussresa från sitt projekt.Projects Abroad står för alla arbetsrelaterade transportkostnader under din vistelse vid projektet.

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲