You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbete i Bolivia

Översikt

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Map of Bolivia Volunteering in Bolivia

Projects Abroad har ett brett utbud av platser för dig som vill vara volontär i Bolivia. Projects Abroad är baserade i Cochabamba, en stad belägen drygt 2 500 meter över havet i de centrala högländerna. Cochabamba har ett perfekt klimat med torra varma dagar och svala nätter. Denna vibrerande universitetsstad lockar studenter från hela Latinamerika och är således full av unga människor.

Travelling in Bolivia

Bolivia har ingen kust och är omgiven av fem länder. Föga förvånande har detta lett till flera gränsdispyter med grannländerna men Bolivia har också blivit en smältdegel för olika kulturer och folk.

När du inte volontärarbetar finns det fantastiska platser att besöka: höga berg i Anderna, djungel i Amazonas, Titicacasjön och flera naturreservat.

Är du ännu student eller nyutexaminerad och söker arbetserfarenhet finns även möjlighet för dig att vara praktikant i Bolivia.

I Bolivia kan du som volontär även bättra på din spanska i någon av våra språkkurser. För dig som vill tränga djupare in i kulturen är det självklart med en kurs i Quechua.

Projekt tillgängliga i Bolivia

Ungdomsvolontär i Bolivia

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲