You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Omsorg och Samhälle i Belize

Översikt

  • Var? San Pedro
  • Placering? Daghem
  • Krav? Du är mellan 16 och 19 år
  • Boende? Värdfamilj

Ungdomsvolontär tillsammans med två barn som visar sina teckningar vid omsorgsprojekt i Belize.

Daghem i Belize lider ofta av brist på både personal och andra resurser. Man har helt enkelt inte råd ge barnen den hjälp och det stöd de behöver. Som volontär vid vårt Omsorg & Samhällsprojekt har du möjlighet att vara en extra resurs och hjälpa till där det behövs.

Vilken erfarenhet du än har sedan tidigare så är din hjälp välkommen. Vare sig du hjälper barnen att lära sig läsa, leker lekar eller ägnar dig åt sport så är den tid och uppmärksamhet du ger dem till stor nytta.

Förutom att ägna dig åt barnen så hjälper du till med vardagsbestyr som att diska och städa där det behövs. Detta ger personalen på plats tid till att fokusera mer på de barn som är i störst behov utav hjälp. Vad du än kan hjälpa till med spelar stor roll.

Som volontär kommer du också att hjälpa till i närsamhället med olika saker. Det kan handla om att måla om klassrum tillsammans med andra volontärer, arrangera en städdag i området, eller andra förbättringsarbeten. Det här är ett bra sätt att lämna något efter sig som lokalbefolkningen kommer att ha nytta av även efter du rest hem igen.

Under din tid med Projects Abroad kommer du att bo tillsammans med en av våra värdfamiljer – en fantastisk chans att lära känna den lokala kulturen.

Vår lokala personal ordnar även sociala aktiviteter på kvällar och utflykter på helger för att utforska vackra Belize!

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲