You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Medicin & Hälsa - Sjukvård

Översikt
Projektöverblick
  • Placeringsort: San Pedro
  • Din roll: Varierande fokus, allmänna sjukvårdsprogram och fältbesök
  • Boende: Värdfamilj
  • Vad är inkluderat i priset?Mat & boende, försäkringar, transfers, stöd & hjälp dygnet runt, introduktion på plats, personlig hemsida där du hittar alla detaljer kring din resa.
  • Vad är inte inkluderat i priset? Flyg, visum, vaccinationer, fickpengar
  • Hur länge är du här? Från två veckor och uppåt

Public Health internship in Belize

Praktikplats inom allmänna sjukvården i Belize med Projects Abroad är ett utmärkt sätt att få praktisk erfarenhet inom sjukvård och samtidigt göra en insats där det verkligen behövs. Vare sig du studerar eller redan jobbar inom vården så kan du bidra genom att hjälpa lokalbefolkningen som annars kanske inte har tillgång till eller råd med nödvändiga behandlingar.

På vårt sjukvårdsprojekt i Placencia ges du möjlighet att arbeta inom en mängd olika områden. Vårdkampanjer med teman som HIV/AIDS och andra sexuellt överförbara sjukdomar kommer att vara en central del i ditt volontärarbete.

Praktisera utomlands inom vården i Belize

I Belize arbetar du sida vid sida med kvalificerad lokal personal som finns till hands för att lära dig och stötta dig och svara på alla dina frågor. För att få ut mesta möjliga av din praktikplats är det är viktigt att du visar personalen på plats att du är entusiastisk och har god arbetsmoral. Vi rekommenderar också att du för anteckningar och frågar så mycket du kan för att lära dig så mycket du kan under din tid utomlands.

Normalt sett arbetar du måndag till fredag, från 8 på morgonen till 5 på eftermiddagen. Helgerna har du vanligtvis lediga såvida inget annat meddelas. En del helger får du åka med ut på ett av sjukhusets fältbesök, så kallade outreach-program. Det kan vara att åka ut på landsbygden för att ge vård till de som inte har möjlighet eller råd att uppsöka vård själva.

Under din vistelse i Belize bor du hos en av våra värdfamiljer. Det är en fantastisk chans att lära känna kulturen på riktigt då de kommer att välkomna dig in i deras hem och behandla dig som en i familjen. Du har också möjlighet att utforska Belize tillsammans med våra andra praktikanter och volontärer under ledig tid. Vår personal på plats arrangerar också regelbundna evenemang där du är mer än välkommen att delta.

Det finns möjlighet att praktisera inom vården i Belize kortare tid än 4 veckor. Du får definitivt en värdefull erfarenhet under en kortare vistelse men vi rekommenderar att du stannar en längre period för att ge dig själv chansen att få en djupare inblick i det lokala sjukvårdssystemet, bredare kunskap och lära dig mer om den lokala kulturen.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲