You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Argentina - medicin & spanska

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

  • Var? Cordoba
  • Placering? Undervisningssjukhus
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Teen volunteers on a Medicine & Healthcare project in Argentina wear scrubs in a hospital

Den här volontärresan kombinerar intensiva spanskalektioner med en unik möjlighet att observera hur läkare och sjuksköterskor arbetar i Cordoba. Argentina är på många sätt likt Europa och de moderna tekniker som används på sjukhusen kommer att vara extremt relevanta för dig som funderar på en framtid inom sjukvården.

Volontärer bor i lokala värdfamiljer och får två timmars spanskalektioner om dagen. Lektionerna är interaktiva och du får uppmuntran vartenda steg på vägen. En del av undervisningen kommer att fokusera på medicinska ord så att det också blir lättare för dig att följa med i vad som sägs på sjukhusen. Oavsett vilken nivå din spanska är när du börjar så anpassas undervisningen efter din nivå, även nybörjare är välkomna även om det förstås blir lättare för dig om du har några kunskaper innan.

Under din tid på sjukhuset får du möjlighet att se alla sidor av läkar- och sjuksköterskeyrket, ni besöker en mängd olika avdelningar och får se många olika typer av sjukdomar och åkommor och se vad som görs för att lindra och bota dem.

Under helgen besöker du och de andra volontärerna traditionella byar i bergen, kanske besöker ni också den legendariska revolutionären Che Guevaras hus.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲